Την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου, οι μαθητές των τμημάτων του Νηπιαγωγείου επισκέφθηκαν το Ωδείο των εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη στα πλαίσια της ενότητας έρευνας «Εκφραζόμαστε δημιουργικά μέσα από τις τέχνες».

Τα Εκπαιδευτήριά μας στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής τους δράσης επισκέφθηκαν το Χαμόγελου του Παιδιού. Διαβάστε την επιστολή του κ. Γιαννόπουλου

 
22/12/2017. Η χορωδία των Εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη ψάλλει τα κάλαντα στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και στον δήμαρχο Μοσχάτου-Ταύρου. 
 

Μαθαίνουμε καλύτερα όταν μαθαίνουμε βιωματικά κι όταν είμαστε ενεργά εμπλεκόμενοι με το αντικείμενο της μάθησης. Αυτός ήταν κι ο στόχος της επίσκεψής μας στο Μουσείο Πειραμάτων τη Δευτέρα 27 και την Τρίτη 28 Νοεμβρίου.

Την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017 οι μαθητές των τμημάτων του Νηπιαγωγείου επισκέφθηκαν το αμφιθέατρο του Δημοτικού Σχολείου των Εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη, όπου παρακολουθήσαν τη θεατρική παράσταση «Ο κάβουρας και η γοργόνα» (“The Crab and the Mermaid”) από τον θίασο “English Theatre Club”, βιώνοντας την αγγλική γλώσσα με τρόπο πρωτότυπο και ζωντανό.

Στα Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη, η τάξεις του Δημοτικού Σχολείου γιόρτασαν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο το Halloween. Μέσα από αυτή την κίνηση ερχόμαστε κοντά στα έθιμα άλλων λαών. Τα παιδιά μαθαίνουν μέσα από τη διασκέδαση!

Εκδρομή του Νηπιαγωγείου των Εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη στο Βιωματικό Πρόγραμμα "Έτσι μαζεύουμε τις ελιές" τον Οκτωβριο 2017.

Την 4η Πανελλήνια ημέρα Σχολικού Αθλητισμού συζητήσαμε για τα Ολυμπιακά Ιδεώδη, τις αξίες του Ολυμπισμού και τη σημασία του Αθλητισμού στη ζωή μας.Τα παιδιά παρακολούθησαν βίντεο σχετικά με τον αθλητισμό και τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αυτά είναι τα βιβλία, τα τετράδια και τα άλλα υλικά που θα χρειαστούν οι μαθητές της Α΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου των Εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη.

Αυτά είναι τα βιβλία, τα τετράδια και τα άλλα υλικά που θα χρειαστούν οι μαθητές της Β' τάξης του Δημοτικού Σχολείου των Εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη.

Αυτά είναι τα βιβλία, τα τετράδια και τα άλλα υλικά που θα χρειαστούν οι μαθητές της Γ' τάξης του Δημοτικού Σχολείου των Εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη.

Αυτά είναι τα βιβλία, τα τετράδια και τα άλλα υλικά που θα χρειαστούν οι μαθητές της Δ' τάξης του Δημοτικού Σχολείου των Εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη.

Αυτά είναι τα βιβλία, τα τετράδια και τα άλλα υλικά που θα χρειαστούν οι μαθητές της E' τάξης του Δημοτικού Σχολείου των Εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη.

Αυτά είναι τα βιβλία, τα τετράδια και τα άλλα υλικά που θα χρειαστούν οι μαθητές της ΣΤ' τάξης του Δημοτικού Σχολείου των Εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη.